Litt om lokalene
Alle innendørs fasiliteter på Hafslund Konferansesenter kan reserveres for hele arrangementet. Dette inkluderer vår storsal med utsikt til Hafslundparken, og mesaninen over storsalen med tilstøtende oppholdsrom der gjester kan trekke seg litt tilbake.


Ønsker gjestene overnatting så kan vi tilby  69 sengeplasser fordelt på 31 dobbeltrom og 7 enkeltrom i den ombygde låven. Soverommene har ulike romløsninger, og alle ligger i umiddelbar nærhet av konferansesalene.

Lokalene er praktiske for alle aldersgrupper. Det er trappefri adkomst til selve selskapslokalene. I tillegg er det heis opp til øvre soveromsfløy, og dermed lett adgang til mesaninen også for barnevogn eller rullestolbrukere.


Storsalen på Hafslund Konferansesenter ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og passer for selskap mellom 40 og 120 gjester.
Se forslag til bordoppsett.


Vi tilpasser arrangementets profil. Ønsker dere en høytidelig feiring dekker vi med hvite duker og tøyservietter, kandelabrer og klassiske blomstervaser. Skal flinke medarbeideres hedres, kanskje det passer bedre med en uformell minglebuffet med småbord og rustikk dekor. Vi tilpasser gjestenes ønsker og behov.

Vil du se nærmere på lokalene? Se plantegning av lokalene her.