Litt om lokalene
Alle innendørs fasiliteter på Hafslund Konferansesenter kan reserveres for hele arrangementet. Dette inkluderer vår storsal med utsikt til Hafslundparken, og mesaninen over storsalen med tilstøtende oppholdsrom der gjester kan trekke seg litt tilbake.

Soveromsfløyen blir også reservert til selskaps- og bryllupsarrangementer, slik at ingen andre gjester kan bo på gården så lenge feiringen pågår. Dere velger selv om dere har behov for å leie soverom, og om dere ønsker å tilby tilreisende gjester å overnatte på gården.

Lokalene er praktiske for alle aldersgrupper. Det er trappefri adkomst til selve selskapslokalene. I tillegg er det heis opp til øvre soveromsfløy, og dermed lett adgang til mesaninen også for barnevogn eller rullestolbrukere.


Storsalen på Hafslund Konferansesenter ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og plass til mellom 40 og 110 gjester.
Se forslag til bordoppsett.


Vi dekker med hvite duker og tøyservietter, kandelabre og klassiske blomstervaser.

Vil du se nærmere på lokalene? Se plantegning av lokalene her.

Blomster, kake og musikk
Blomster og kake vet vi er viktig for brudeparet/vertskapet, så det overlater vi til dere å bestille selv. Det samme gjelder musikk/band, men vi har selvsagt kontakter og gode forslag dersom dere ønsker det.