Eventer - Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Våre eventer

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er et idyllisk og vakkert sted, og passer svært godt for møter som krever litt roligere omgivelser. Hos oss er det rom for tanker og refleksjoner. Den inspirerende og unike rammen er som skapt for gode opplevelser.

Aktiviteter og eventer i parken  

Parken på Hafslund Hovedgård er på nærmere 100 dekar og ble anlagt i siste halvdel av 1700-tallet. En vakker park med hagekunst i barokkstil med mektige lindealléer som framhever hovedaksene i anlegget. Parken byr på kunstnerisk utsmykning med verker av Arne Vigeland, Per Inge Bjørlo og Nico Widerberg.

Parkanlegget byr på mange muligheter og det kan tilrettelegges for piknik i det grønne, minifestival med telt, scene, konserter og grilling.

Eventpakker

Vi samarbeider med flere lokale og østlandsbaserte eventbyråer, og kan skreddersy en spennende og innholdsrik eventpakke med både faglig og sosialt innhold tilpasset deres bedrift. Storsalen på konferansesentret tar inntil 180 personer i kinooppsett. Vi kan tilby 56 rom for overnattende gjester (102 sengeplasser). For større grupper har vi gode samarbeidsavtaler med nærliggende hoteller. I vår- og sommerhalvåret kan store arrangementer flyttes ut i parken. På nærmere 100 dekar har man god plass til store telt, scene for bankettmiddager eller uformelle grillmiddager med underholdning for større grupper.

Konsepter

Interessant og hyggelig samvær skaper gode relasjoner for fremtiden. Bli kjent med kollegene og bygg teamet gjennom morsomme og lærerike konsepter:

  • Rib: båt-opplevelser.
  • Ipad Race.
  • «Mord på Hovedgården».
  • Intimkonsert i Kornmagasinet med musikksjangre for enhver smak.

God mat & drikke med noe attåt – kulinariske inntrykk og gode opplevelser:

  • Cello/klassisk minikonsert og/eller underholdningsinnslag i Riddersalen i forbindelse med middager.
  • Ost og vin i vinkjelleren i Hovedhuset: tema franske oster og viner.
  • «Winemakers dinner» (sesongbasert).
  • Italiensk/Fransk/Nordisk aften ( sesongbasert)