Gårdens kokkesamarbeid

Bak kulissene på Hafslund Hovedgård finner vi vår dyktige samarbeidspartner Michal Bluj og hans team. Med lang erfaring, faglig presisjon og en kreativ tilnærming til råvarer setter Michal og kokketeamet sitt særpreg på gårdens kjøkken.

Bak kulissene på Hafslund Hovedgård finner vi vår dyktige samarbeidspartner Michal Bluj og hans team. Med lang erfaring, faglig presisjon og en kreativ tilnærming til råvarer setter Michal og kokketeamet sitt særpreg på gårdens kjøkken.

Michals matfilosofi bygger på respekt for lokale og sesongbaserte råvarer, og menyene bærer preg av både klassiske teknikker og moderne uttrykk. 

Gjester har blant annet fått oppleve kveite servert som en kunstferdig mosaikk med tang og fyldig skalldyrbisque, og langtidsstekt lam fra Østfold med fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker og urter fra gårdens egen hage. Andre retter som røkt andebryst med appelsinsaus, hummer med rosesmør, kongekrabbe i lompe, og små lammecroquetter med sort hvitløk-aioli og lokal ost fra Vatnbotn, viser bredden i hans håndverk.

Gjennom sitt arbeid på Hafslund Hovedgård viderefører kokkene tradisjonen med herskapelige måltider – alltid med en personlig og moderne signatur. 

De skaper retter som både hedrer historien og overrasker ganen, og gir gjestene minnerike smaksopplevelser som hører hjemme i gårdens unike rammer.

Nytt og nært fra Hafslund Hovedgård

Mer inspirasjon fra oss