Gode møter

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er perfekt for møter som krever litt roligere omgivelser. Hos oss er det rom for tanker og refleksjoner. Den inspirerende rammen er som skapt for gode opplevelser.

Vi har plenumsal og møterom i varierte størrelser, til alle formål;

  • Møter
  • Konferanser
  • Seminar
  • Kick-off og medarbeidersamlinger
  • Ledersamling
  • Markeringer
  • Private selskaper (fra 80-120 personer)


Vi har fasiliteter og romløsninger for mindre kurs og møter, teamsamlinger og konferanser, samt større faglige arrangementer for opp til 120 personer.

Se forslag til bordoppsett.

Våre ansatte ivaretar deres ønsker og behov, og gjør sitt ytterste for at besøket skal bli en opplevelse dere vil huske.

Vi har selvfølgelig alt av teknisk utstyr i plenumsal og møterom.

God stemning

Faglig program eller private selskaper kan kombineres med kulturelle innslag eller utendørs aktiviteter.

En tidsriktig oppsetning ved Ensemble 1704, som består av barokkmusikere og skuespillere, tar gjestene med på en spennende og interessant reise. Et slikt kammerteater kan bestilles til større arrangementer. Hafslund Hovedgård samarbeider også med «Musikkens Venner» og Soli Brug Galleri, for å kunne tilby innslag av klassisk musikk og kunst for sine gjester.


Faglig program på konferansesenteret kan kombineres med utendørs aktiviteter i Hafslundparken. I samarbeid med Modul Event tilbyr vi en pakkeløsning for våre konferansegjester, hvor vi setter opp varierte aktiviteter med vekt på samarbeid og lagånd. Dette vekker konkurranselyst og engasjement.


Vi tilbyr også historisk vandring, vinsmaking, kokkekurs og andre smaksopplevelser.

 

Parken innbyr til rekreasjon og rolige vandringer. En løpetur på våre merkede turstier i Hafslundskogen kan også anbefales.