Kurs og konferanse - Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Gode møter i unike omgivelser

På Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er historie og storslagen prakt kombinert med flotte og moderne fasiliteter for møter og arrangementer. Hovedgården ligger i sjelden idylliske omgivelser, kun en times tid fra Oslo. Vi har gratis parkering og også helt nye ladestasjoner for elbil tilgjengelig. Vårt dyktige kokketeam sørger for spennende restaurantopplevelser og vi har 55 gjesterom til disposisjon for gjester som vil bli natten over.

Konferansepakker

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er et idyllisk og vakkert sted, og passer svært godt for møter som krever litt roligere omgivelser. Hos oss er det rom for tanker og refleksjoner. Den inspirerende og unike rammen er som skapt for gode opplevelser.

Alt på ett sted

Alle innendørs fasiliteter på konferansesenteret kan reserveres for hele arrangementet. Dette inkluderer storsalen med utsikt til Hafslundparken, møterommet langsmed storsalen, og mesaninen over salen der deltakerne kan samles for sosial mingling.

Lokalene på konferansesenteret har praktiske løsninger. Det er trappefri adkomst til selve møtelokalene. I tillegg er det heis opp til 2. etasje og lett adgang til mesaninen også for rullestolbrukere.

Storsalen ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og lokalet passer for møter, samlinger og arrangementer for mellom 40 og 150 deltakere.

Grønne konferanser

I tillegg til å være sertifisert Miljøfyrtårn siden 2011, er vi nå også stolte av å være sertifiserte for grønne konferanser. Gjennom dette tar vi steget mot den bærekraftige konferansen, der hvert ledd er nøye designet med miljøet i tankene. Vi forplikter oss til å levere en konferanseopplevelse som er fullstendig bærekraftig, og alle arrangementer følger Miljøfyrtårns sjekkliste for grønne arrangementer. Våre gjester vil bli omgitt av miljøvennlige praksiser, fra kortreist og økologisk mat, gode alternativer til kollektiv transport og elbil-ladere på gården.

Grønn konferanse representerer et viktig skritt mot en mer bærekraftig konferansebransje. Det gir våre gjester muligheten til å delta i en grønnere fremtid, samtidig som de nyter det unike og historiske miljøet på Hafslund.

Eksklusivitet og skreddersøm

Ved større markeringer tilpasser vi arrangementets profil. Ønsker bedriften en høytidelig ramme for arrangementet så dekker vi med hvite duker og tøyservietter, kandelabrer og klassiske blomstervaser. Skal flinke medarbeidere hedres så kan det passe bedre med en uformell minglebuffet med småbord og rustikk dekor. Vi tilpasser etter gjestenes ønsker og behov.

For sosial mingling kan gjestene trekke opp på mesaninen, hvor vi har bar og hyggelige sittegrupper.

Ønsker bedriften å tilby overnatting for sine kollegaer og gjester så kan vi tilby 37 gjesterom i den ombygde låven og tilhørende paviljonger. Soverommene har ulike romløsninger, og alle ligger i umiddelbar nærhet av konferanseavdelingen. For enkelte arrangementer kan vi også tilby våre lekre 18 gjesterom i hovedhuset.

Konferanse 1 time fra Oslo

Gode møter

I tillegg til en romslig konferansesal har vi flere mindre møterom. Fasilitetene er utstyrt med moderne teknisk utstyr for lyd og bilde.

  • Møter
  • Konferanser
  • Kurs
  • Seminarer
  • Kick-off og større samlinger
  • Ledersamlinger
  • Markeringer
  • Store selskaper fra 80-100 personer
  • Store utendørs arrangementer i parken

Se forslag til oppsett i Storsalen.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Gode opplevelser

For bedrifter i Sarpsborg, Fredrikstad, Viken fylkeskommune og hele landet for øvrig, tilbyr vi en av Norges flotteste herregårder som et vakkert bakteppe for kurs, konferanse, samlinger og andre arrangementer. Vi tar imot gjester på konferansesenteret, den opprinnelige låven som er totalrenovert og har alle fasiliteter i en tidsriktig, men likevel historisk ramme. Ved spesielle anledninger gjøres også det staselige hovedhuset tilgjengelig for overnatting og middag i Riddersalen, og parken er tilgjengelig for publikum gjennom hele året.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter tilrettelegger for minnerike møter og gode opplevelser. Dette stedet er en historisk perle. Med særpreg, kvalitet og høyt servicenivå sørger vi for at hver gjest føler seg unik. Velkommen!