Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Gode møter i unike omgivelser

På Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er historie og storslagen prakt kombinert med flotte og moderne fasiliteter for møter og arrangementer. Hovedgården ligger i sjelden idylliske omgivelser, kun en times tid fra Oslo. Gratis parkering og elbil ladestasjoner, tre valg av spennende restauranter og 56 gjesterom til disposisjon for gjester som vil bli natten over. Vår landlige beliggenhet gir rom for tanker og refleksjoner.

Konferansepakker

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er et idyllisk og vakkert sted, og passer svært godt for møter som krever litt roligere omgivelser. Hos oss er det rom for tanker og refleksjoner. Den inspirerende og unike rammen er som skapt for gode opplevelser.

Alt på ett sted

Alle innendørs fasiliteter på konferansesenteret kan reserveres for hele arrangementet. Dette inkluderer storsalen med utsikt til Hafslundparken, møterommet langsmed storsalen, og mesaninen over salen med tilstøtende oppholdsrom der deltakerne kan samles for sosial mingling.

Lokalene på konferansesenteret har praktiske og fleksible løsninger. Det er trappefri adkomst til selve møtelokalene. I tillegg er det heis opp til 2. etasje og lett adgang til mesaninen også for rullestolbrukere.

Storsalen ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og passer for møter, samlinger og arrangementer mellom 40 og 150 deltakere.

Eksklusivitet og skreddersøm

Ved større markeringer tilpasser vi arrangementets profil. Ønsker bedriften en høytidelig ramme for arrangementet så dekker vi med hvite duker og tøyservietter, kandelabrer og klassiske blomstervaser. Skal flinke medarbeidere hedres så kan det passe bedre med en uformell minglebuffet med småbord og rustikk dekor. Vi tilpasser etter gjestenes ønsker og behov.

For sosial mingling kan gjestene trekke opp på mesaninen, hvor vi har bar og hyggelige sittegrupper.

Ønsker bedriften å tilby overnatting for sine kollegaer og gjester så kan vi tilby 38 gjesterom i den ombygde låven og tilhørende paviljonger. Soverommene har ulike romløsninger, og alle ligger i umiddelbar nærhet av konferanseavdelingen. For enkelte arrangementer kan vi også tilby våre lekre 18 gjesterom i hovedhuset.

Konferanse 1 time fra Oslo

Gode møter

Vi har konferansesal og møterom i varierte størrelser, til alle formål. Fasilitetene er utstyrt med moderne teknisk utstyr for lyd og bilde.

  • Møter
  • Konferanser
  • Kurs
  • Seminarer
  • Kick-off og større samlinger
  • Ledersamlinger
  • Markeringer
  • Store selskaper fra 80-150 personer
  • Store utendørs arrangementer i parken

Se forslag til oppsett i Storsalen.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Gode opplevelser

For bedrifter i Sarpsborg, Fredrikstad, Viken fylkeskommune og hele landet for øvrig, tilbyr vi en av Norges flotteste herregårder som et vakkert bakteppe for kurs, konferanse, samlinger, markeringer og andre spesielle arrangementer. Vi tar imot gjester på konferansesenteret, den opprinnelige låven som er totalrenovert og har alle fasiliteter i en tidsriktig, men likevel historisk ramme. Selve hovedhuset er åpen for omvisninger og enkelte arrangementer, og parken er tilgjengelig for publikum gjennom hele året.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter tilrettelegger for minnerike møter og gode opplevelser. Dette stedet er en historisk perle. Med særpreg, kvalitet og høyt servicenivå sørger vi for at hver gjest føler seg unik. Velkommen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud og spennende nyheter i din mailbox.

You don't have permission to register