Kulinariske opplevelser
Gode matopplevelser innrammet av unike og inspirerende omgivelser går som hånd i hanske hos oss. Våre eminente kokker tilbyr ulike velsmakende menyer i henholdsvis Kornmagasinet, Storsalen og Riddersalen. Velkommen og bon appétit!
Kornmagasinet
På gårdstunet ligger Kornmagasinet. Det hyggelige, røde stabburet var opprinnelige gårdens kornlager, og når gulvet skures kan det fortsatt spire av kornrestene som skjuler seg mellom treplankene.
Kokkene tilbereder frokost, lunsj og middag på det moderne kjøkkenet i stabburet. Gjestene kan benke seg på langbord eller gruppebord fordelt på to etasjer. Laftede tømmervegger og sjarmerende detaljer gjør atmosfæren i Kornmagasinet rustikk og intim. Her er det bokstavelig talt lavt under taket og uformell, lun stemning.
Arrangementer i Storsalen
Storsalen med kapasitet for 150 gjester er hjertet i vårt moderne kurs- og konferansesenter som sto ferdig ombygget i den gamle låvebygningen i 2007. Storsalen har nytt teknisk utstyr, og brukes i hovedsak til konferanser på dagtid. I noen anledninger er det mulig å rigge om storsalen til middagsarrangementer. I tillegg til storsalen finnes det mindre møte- og grupperom.
Den luftige salen har god takhøyde og en romslig mesanin. På mesaninen er det innredet med bar og sofagrupper for mingling og tilbaketrekning i pauser og på kveldstid.
Riddersalen i Hovedhuset
Den storslagne og unike Riddersalen i Hovedhuset kan gjøres tilgjengelig for spesielle anledninger. Den ærverdige salen er et stykke kulturminne nært knyttet til Hafslund Hovedgårds lange historie.
I Riddersalen kan det dekkes langbord for opptil 120 gjester, og med krystall, sølvkandelabre og hvit damask blir stemningen svært høytidelig.
Kaffe avec kan nytes i en av de sjelfulle stuene eller i det originalt møblerte biblioteket, som ble designet på 1930-tallet av den kjente arkitekten Arnstein Arneberg. Etter middagen er gjester velkomne til å trekke ned i vinkjelleren og avslutte kvelden med ost, vin og gode samtaler.