Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Våre restauranter

Gode matopplevelser innrammet av unike og inspirerende omgivelser går som hånd i hanske hos oss. Våre eminente kokker tilbyr ulike velsmakende menyer i henholdsvis Kornmagasinet, Storsalen og Riddersalen. Velkommen og bon appétit!

Kornmagasinet

På gårdstunet, i kort gangavstand fra konferansesenteret og hovedhuset, ligger Kornmagasinet. Det hyggelige røde stabburet var opprinnelige gårdens kornlager, og når gulvet skures kan det fortsatt i dag spire av kornrestene som skjuler seg mellom treplankene.

Kokkene tilbereder frokost, lunsj og middag på det moderne kjøkkenet som er installert i stabburet. Gjestene kan boltre seg enten på langbord eller gruppebord fordelt på to etasjer. Originale tømmervegger og sjarmerende detaljer gjør atmosfæren i Kornmagasinet rustikk, lun og intim. Her er det bokstavelig talt lavt under taket og aftener her kan få følge av intimkonserter med lokale musikere. På varme sommerkvelder hentes grillen fram og kokkene serverer Gårdens grillbuffet til dekket langbord ute på gårdstunet.

Arrangementer i Storsalen

Storsalen er hjertet i vårt moderne konferansesenter som sto ferdig ombygget i 2007. Den luftige salen har god takhøyde og en romslig mesanin. Lokalene er perfekte for større grupper som ønsker å kombinere middag med sosial mingling, dans og underholdning.

I Storsalen er det kapasitet til oppdekning for opptil 120 gjester. Salen har også installert en scene slik at ymse underholdnings- og musikkinnslag kan sette prikken over i’en for bankettmiddager, bryllup, julebord og andre sosiale settinger. På mesaninen er det innredet med bar og sofagrupper for mingling og tilbaketrekning før og etter middagen.

Riddersalen i hovedhuset

For spesielle anledninger står den storslagne Riddersalen i hovedhuset til disposisjon. Den ærverdige salen er et stykke kulturminne nært knyttet til Hafslund Hovedgårds lange historie. Tidligere var Riddersalen kun benyttet som representasjon internt i Hafslund-konsernet, men i dag har vi anledning til å åpne denne unike delen av herregården for våre gjester.

I Riddersalen kan det dekkes langbord for opptil 120 gjester, og med salens flygel og den gode akustikken er alt tilrettelagt for klassisk musikk og intimkonserter før, under og etter middagen. Kaffe avec kan nytes i en av de sjelfulle stuene eller i det originalt møblerte biblioteket, som ble designet på 1930-tallet av den kjente arkitekten Arnstein Arneberg. Etter middagen er gjester velkomne til å trekke ned i vinkjelleren og avslutte kvelden med ost, vin og gode samtaler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud og spennende nyheter i din mailbox.

You don't have permission to register