Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Herskapelig overnatting

Ingenting er som å våkne etter en god natts søvn i grønne og idylliske omgivelser. Det praktfulle parkanlegget som omkranser Hafslund Hovedgård ble anlagt i barokk stil på 1700-tallet, og hele det unike herregårdsanlegget er et fredet kulturminne. Fra flere av rommene kan man nyte utsikten til den nydelige engelske parken, beskue den flotte lindealléen eller den frodige roseprakten i borggården. Gjesterommene i den tradisjonsrike hovedbygningen stiller i en særklasse når det gjelder originalt uttrykk og eleganse, komfort og sjarm.

Moderne fasiliteter

Konferansesenteret

I 2007 ble den rødmalte låven ombygget til et moderne konferansesenter som også huser Østre og Vestre Paviljong. Paviljongene ble reddet fra brannen i 1758 og de er dermed de eldste bygningene på gården. Her tilbyr vi 68 sengeplasser fordelt på 32 dobbeltrom og 4 enkeltrom.

De 14 gjesterommene i paviljongene er innredet i klassisk og tidsriktig stil for bygningene, mens de 23 gjesterommene tilknyttet konferansedelen er holdt i et moderne og stilrent uttrykk. Soverommene med sine ulike romløsninger ligger alle i umiddelbar nærhet av konferansefasilitetene.

Aristokratisk herskapelighet

Hovedhuset

For enkelte arrangementer åpner vi også for overnatting i det staselige og tradisjonsrike hovedhuset. Hovedgården er en av Norges best bevarte og unike herregårder. Gården ble gjenoppbygget etter at den tidligere barokkbygningen brant og sto ferdig i 1762.

Fordelt på to store fløyer med 15 dobbeltrom og 3 enkeltrom finnes her 33 sengeplasser. Alle rommene er vakkert og originalt innredet med vekt på komfort og individuelle opplevelser. Den ene fløyen ble innredet av arkitekten Arnstein Arneberg på 1930-tallet og er særegent og nydelig vedlikeholdt.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Overnatting

Hafslund Hovedgård er et fredet kulturminne og en av landets flotteste og best bevarte herregårder. Vi tilbyr overnatting i disse unike omgivelsene og har totalt 101 sengeplasser til disposisjon, fordelt på 46 dobbeltrom og 9 enkeltrom. 

  • Frokost inkludert
  • Gratis internett
  • Rommene er røykfrie
  • Garderobeskap
  • Hårføner
  • Dusj

Send oss gjerne en forespørsel vedrørende priser på mat og overnatting. Vi skreddersyr alle tilbud etter våre kunders ønsker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få gode tilbud og spennende nyheter i din mailbox.

You don't have permission to register