Overnatting - Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Herskapelig overnatting

Ingenting er som å våkne etter en god natts søvn i grønne og idylliske omgivelser. Det praktfulle parkanlegget som omkranser Hafslund Hovedgård ble anlagt i barokk stil på 1700-tallet, og hele det unike herregårdsanlegget er et fredet kulturminne. Fra flere av rommene kan man nyte utsikten til den nydelige engelske parken, beskue den flotte lindealléen eller den frodige roseprakten i borggården. Gjesterommene i den tradisjonsrike hovedbygningen stiller i en særklasse når det gjelder originalt uttrykk og eleganse, komfort og sjarm.

Moderne fasiliteter

Konferansesenteret

I 2007 ble den rødmalte låven ombygget til et moderne konferansesenter som også huser Østre- og Vestre Paviljong. Paviljongene ble reddet fra brannen i 1758 og de er dermed de eldste bygningene på gården. Her tilbyr vi 68 sengeplasser fordelt på 32 dobbeltrom og 4 enkeltrom.

De 14 gjesterommene i paviljongene er innredet i klassisk og tidsriktig stil for bygningene, mens de 23 gjesterommene tilknyttet konferansedelen er holdt i et moderne og stilrent uttrykk. Soverommene med sine ulike romløsninger ligger alle i umiddelbar nærhet av konferansefasilitetene.

Aristokratisk herskapelighet

Hovedhuset

For enkelte arrangementer åpner vi også for overnatting i det staselige og tradisjonsrike Hovedhuset. Hovedgården er en av Norges best bevarte og unike herregårder. Gården ble gjenoppbygget etter at den tidligere barokkbygningen brant og sto ferdig i 1762.

Fordelt på to store fløyer med 15 dobbeltrom og 3 enkeltrom finnes her 33 sengeplasser. Alle rommene er vakkert og originalt innredet med vekt på komfort og individuelle opplevelser. Den ene fløyen ble innredet av arkitekten Arnstein Arneberg på 1930-tallet og er særegent og nydelig vedlikeholdt.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Overnatting

Hafslund Hovedgård er et fredet kulturminne og en av landets flotteste og best bevarte herregårder. Vi tilbyr overnatting i disse unike omgivelsene og har totalt 102 sengeplasser til disposisjon, fordelt på 47 dobbeltrom og 8 enkeltrom.

  • Frokost inkludert
  • Gratis internett
  • Rommene er røykfrie
  • Garderobeskap
  • Hårføner
  • Dusj

Send oss gjerne en forespørsel vedrørende priser på mat og overnatting. Vi skreddersyr alle tilbud etter våre kunders ønsker.