Mat og drikke
Vårt dyktige og erfarne kokketeam setter sin ære i å servere et godt måltid, enten det er en uformell lunsj eller en herskapelig middag. Lidenskapen for de gode smakene står sentralt sammen med lokale og kortreiste råvarer i sesong av høy kvalitet.
Kornmagasinet
Kornmagasinet er det hyggelige røde stabburet som ligger på gårdstunet rett ved konferansesenteret og hovedhuset. Opprinnelig var dette kornlageret til gården, og når gulvet skures kan det fortsatt den dag i dag spire av kornrestene som skjuler seg mellom treplankene.
Riddersalen
For spesielle anledninger kan vi tilby den ærverdige Riddersalen i hovedhuset. Salen er et stykke kulturminne og nært knyttet til Hafslund Hovedgårds lange historie. Riddersalen var tidligere kun benyttet som representasjon for Hafslund-konsernet, men nå har vi anledning til å åpne denne unike delen av hovedgården for våre gjester.
Hafslund Hovedgård & Konferansesenter
Gode smaker
Vårt dyktige og erfarne kokketeam setter sin ære i å servere et godt måltid, enten det er en uformell lunsj eller en herskapelig middag. Lidenskapen for de gode smakene står sentralt sammen med lokale og kortreiste råvarer i sesong av høy kvalitet.
Vi kan tilby alt fra buffet til en fire-retters selskapsmeny. Vi setter opp spennende vinmenyer som harmonerer godt med de sesongbaserte middagsmenyene.
Måltidene serveres i Kornmagasinet, i Storsalen på Konferansesenteret og i Riddersalen ved spesielle anledninger. De ulike omgivelsene byr alle på en god og hyggelig atmosfære, og gir en forsmak på det virkelig gode liv. Hos oss er service i fokus og takhøyden stor.