Mat & drikke - Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Mat og drikke

Vårt dyktige og erfarne kokketeam setter sin ære i å servere et godt måltid, enten det er en uformell lunsj eller en herskapelig middag. Lidenskapen for de gode smakene står sentralt sammen med lokale og kortreiste råvarer i sesong av høy kvalitet.

Kornmagasinet

Kornmagasinet er det hyggelige røde stabburet som ligger på gårdstunet rett ved konferansesenteret og hovedhuset. Opprinnelig var dette kornlageret til gården, og når gulvet skures kan det fortsatt den dag i dag spire av kornrestene som skjuler seg mellom treplankene.

Storsalen

For større grupper som ønsker å kombinere middag med mingling og underholdning, kan vi tilby Storsalen på konferansesenteret. Rommet er stort og luftig, og her kan vi dekke for opptil 120 gjester.

Riddersalen

For spesielle anledninger kan vi tilby den ærverdige Riddersalen i hovedhuset. Salen er et stykke kulturminne og nært knyttet til Hafslund Hovedgårds lange historie. Riddersalen var tidligere kun benyttet som representasjon for Hafslund-konsernet, men nå har vi anledning til å åpne denne unike delen av hovedgården for våre gjester.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Gode smaker

Vårt dyktige og erfarne kokketeam setter sin ære i å servere et godt måltid, enten det er en uformell lunsj eller en herskapelig middag. Lidenskapen for de gode smakene står sentralt sammen med lokale og kortreiste råvarer i sesong av høy kvalitet. 

Vi kan tilby alt fra buffet til en fire-retters selskapsmeny. Vi setter opp spennende vinmenyer som harmonerer godt med de sesongbaserte middagsmenyene.

Måltidene serveres i Kornmagasinet, i Storsalen på Konferansesenteret og i Riddersalen ved spesielle anledninger. De ulike omgivelsene byr alle på en god og hyggelig atmosfære, og gir en forsmak på det virkelig gode liv. Hos oss er service i fokus og takhøyden stor.

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Det gode måltid - Østfoldfrokosten

Hafslund Hovedgård har lange tradisjoner på å tilby våre gjester ”det gode måltid”, ved bruk av tilgjengelige lokale råvarer og et tydelig vertskap. Vi ønsker også å servere en «omsorgsfull frokost», som er en troverdig leveranse i henhold til våre verdier. Med omsorg mener vi omsorg for gjesten (service), omsorg for miljøet (bærekraft) og omsorg for lokale produsenter. Målsettingen er et godt utvalg med lokale råvarer, hvor vi samtidig legger vekt på kvalitet fremfor kvantitet.

Østfoldfrokosten er utviklet i samarbeid med Guldkorn Østfold, som har hjulpet oss med å håndplukke lokale leverandører som leverer produkter av høy kvalitet.
Les mer om våre lokale leverandører her.