Julebord på Hafslund Hovedgård - Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Førjulsstemningen i ærverdige og historiske omgivelser

Hafslund Hovedgård har lange tradisjoner på å skape den magiske førjulsstemningen. I Hovedhuset har det vært store juleselskaper siden 1700-tallet, og i de senere årene har vi også dekket opp til julemiddag i Kornmagasinet – det opprinnelige kornlageret til gården. Vi legger stor vekt på detaljene for å skape den magiske rammen. Tradisjonsrik julemat av høy kvalitet basert på lokale råvarer, hjemmelaget julebakst, vakker julepynt, deilige juledufter og hyggelig stemning. Inviter dine kollegaer til julemiddag på en av Norges flotteste herregårder!

Magisk førjulsstemning

Julebord på Hafslund Hovedgård

Håndrullede duker i damask, kandelabre, bestikk og dekketallerkener i sølv, levende lys, knitring i peisen, vakker tradisjonell julepynt og hjemmelaget julemat. Dette er detaljer som skaper den helt spesielle rammen for hyggelig førjulsstemning med gode kollegaer. Start kvelden med et glass bobler i Hallen i Hovedhuset, kombinert med en guidet tur. Etter omvisningen ønsker vertskapet gjestene velkommen til bords, enten det er i Riddersalen eller i Kornmagasinet. I Riddersalen er det staselig og ærverdig, i Kornmagasinet er det lunt og koselig. Men til felles er det deilig hjemmelaget julemat og god drikke i fokus, og ikke minst den magiske førjulsstemningen.

Julebord med overnatting

Overnatting

Ønsker gjestene å fortsette festen etter middagen, er vertskapet behjelpelige med det. Vi kan tilrettelegge for live musikk og dans i Storsalen på konferansesenteret, eller mingling i baren på Mesaninen. Vi har 102 sengeplasser fordelt på 55 gjesterom til disposisjon for gjestene som ønsker å bli natten over, og til frokost byr vi på Østfoldfrokosten, som består av råvarer av høy kvalitet fra håndplukkede lokale leverandører. Velkommen og etter hvert gledelig herregårdsjul!

Send oss gjerne en forespørsel vedrørende priser på julebord og overnatting. Vi skreddersyr alle tilbud etter våre kunders ønsker.